Всекидневна в скандинавски стил

авг. 26, 2019Дом0 коментари

Скандинавски стил – изборът на тези, които държат на удобството, функционалността, сдържаността. Да направи човек всекидневна в скандинавски стил е по-лесно от колкото изглежда. И определено си заслужава човек да опита. Разгледали сме някои основни насоки и сме подбрали куп идеи как да се приложи този стил в галерията по-долу. Приятно четене!

Идеи за ВСЕКИДНЕВНА В СКАНДИНАВСКИ СТИЛ

Остави фокуса въху архитектурата на самото помощение. Всяко помещение има свои собствени линии, върху които следва да се стъпи, за да се изгради  функционален дизайн. 

Съхранение на велосипед

Скандинавсия дизайн излъчва простор. В основата на този простор е светлината, осигурена от светлите стени, а много често и от светлия под. Стените не изпъкват, а са по-скоро фон на обстановката. 

Мотивите – важен елемент от скандинавския дизайн. На пода, на стената, при аксесоарите, няма значение къде ще заложиш своя мотив, но той непременно трябва да присъства.

Съхранение на велосипед

Основни цветове са бялото, синьото, сивото и други земни и неутрални тонове. Но това не означава, че непременно всекидневна в скандинавски стил е лишена от цвят. Контрастна мебел, цветни възглавници или завеси, малки аксесоари освежават изпълнената със светлина стая. Дървото също е на почит за още уют. 

И на края да не забравим осветлението! Различни лампи по големина и разположение. Акцент през деня жизненоважен аксесоар през дългите скандинавски нощи.

Съхранение на велосипед

Разгледай галерията с още идеи за вдъхновение:

Източници за снимките: Google & Pinterest