Домът ни лесно може да се превърне в убежище, където да си оправим настроението и да повдигнем духа си. Един от най-лесните и ефективни начини да направим жилището си уютен, комфортен и уникален дом е именно чрез декорация на стени с фототапет. Често хората свързват фототапетите за стена с нещо остаряло, но това не е така.

Съвременните фототапети на практика са много по-качествени и издръжливи от старите тапети. Също така се поставят много по-лесно и то на места, на които преди години беше невъзможно. Те са и най-добрият избор, ако искате да преобразите една стая и да създадете уникален интериор. И благодарение на правилния фототапет облика на стаята може изцяло да се промени.

Все по-актуални е декорация на стени с фототапет с 3D изображенията, при които картината изглежда реалистично и въздейства на сетивата. Стените могат да бъдат успешно украсени и с изображения на пейзажи или сюжети от детски приказки за обзавеждане на детски стаи.

Друг голям плюс при използването на фототапети е възможността сами да изберете фототапет по поръчка. Така се създава невероятно усещане, че се намирате на любимото си място.

 

Разгледайте нашата галерия с декорация на стени с фототапет за малко вдъхновение